Saturday, September 15, 2012

Coafuri si tunsori par cret 2013


Coafuri si tunsori par cret 2013

Parul cret poate parea un blestem si o binecuvantare in acelasi timp. In realitate insa, ingrijirea corecta a unui par cret nu este cu nimic mai complicata decat a unui par drept.

Descoperind ce tunsori pentru păr mediu , lung sau scurt se potrivesc fizionomiei tale vei putea revoluţiona întrutotul felul în care îţi coafezi părul. Adoptând unul dintre stilurile propuse de noi, te vei bucura de un look fresh şi modern, ce nu necesită o întreţinere dificilă sau numeroase vizite la stilist.

 Cele mai multe dintre ele fac pasul cel mare din dorinţa de schimbare, fără a acorda o mare importanţă texturii părului, formei feţei sau stilului de viaţa, însă toate aceste aspecte sunt cruciale în alegerea tipului de coafura potrivita.

Intr-adevar, un par cret necesita atentie in plus, ingrijire speciala cu sampon pentru par cret, balsam si tratament de par.

Daca ai par cret, iti recomand un ser de controlare a firelor rebele si un spray pentru protectie termica aplicat ca finish.

Balsam de par leave-in este de asemenea o varianta, multe dintre purtatoarele de par cret alegand sa aplice in fiecare zi putin balsam pe parul uscat, pentru un plus de hidratare.

Varianta optima este sa lasi buclele sa se usuce natural, una dintre cele mai importante reguli cand ai de-a face cu un par cret. Nici pieptanarea nu este permisa, singurul lucru acceptat este un pieptan cu peri foarte rari, folosit dupa aplicarea unui balsam de par, atunci cand este cel mai putin probabil ca firele sa se rupa.